Description
Les pays participants
Organisations internationales
Journées nationales

Les pavillons internationaux / Journées nationales / Slovaquie


SLOVAKIA - National Day Morning Program

09.30 - 10.00 The arrival of the delegation of the International participant to the VIP-entrance 

Official delegation of the International participant meets the Protocol Service and then accompanies it to the National
Day Stage. The movement is carried out on foot and on electric cars.

10 parking spaces required for SK delegation at the VIP entrance.

On the National Day stage a head of the Slovak delegation ( name and position TBA) meets: a high representative of the organizer, a senior representative of the BIE, Exhibition Commissioner  and / or the representative of the Government of the Republic of Kazakhstan. (10 min)

10.10 Playing the national anthem of the Republic of Kazakhstan 

Moderator – choosen by organizer ( name ?) announces the beginning of playback of the national anthem of the Republic of Kazakhstan. The state flag is being raised during the playback of the anthem. (3 min)

10.13 Playing the national anthem of International Participant Moderator announces the beginning of playback of the national anthem of Slovakia. The state flag is being raised during the playback of the anthem (2
min)

10.15 Welcome speech by the government representative of Republic of Kazakhstan or Organizer’s representative – TBA by organizer

Moderator invites the representative to the stage (5 min) 

10.20 Welcome speech by the Head of the Slovak delegation (name and position TBA)

Moderator invites the Head of the delegation to the stage (5 min)

10.25 Collective photographing Upon completion of the speech by the Head of the delegation, moderator thanks speakers and invites  them to a photo session – photographer from EXPO. (5 min.)

10.30 Completion of the ceremonial part of the National Day

Moderator announces the beginning of cultural program – performance of LÚČNICA - The Slovak artistic ensemble Lúčnica, an awardee of the highest rank at home and abroad, symbolizes the original culture of our nation, genuine in its dance, instrumental and vocal expressions.

 http://www.lucnica.sk/

During the 30-minutes performance the ansamble will perform typical slovak folklore dances accompanied by life music band – (text about Lucnica for moderator TBA – this is just a short introduction)

10.35 – 11.05  Cultural and Entertainment program (30 min) – Lúčnica

11.10 – 11.30 National parade – performance of artists on the way from National Day Stage to
Slovak Pavilion (exact duration TBA )

11.30 - 12.00 Visit of Official Slovak Pavilion (30 min)

12.10 –12.40 Visit of the Kazakhstan Pavilion (30 min)

12.40 -12.45 Signing of guest book (5 min)

12.45 - 12.50  Photo shoot in Kazakhstan Pavilion (5 min)

12.50 - 13.15 Informal meeting with local press (15-30 minutes)

13.15 – open end – Official lunch hosted by the Organizer – location? Transportation?

 

 

 

 


Nouvelles

Nos partenaires

 

ZERO.KZ  

Privacy Policy
                 Все права защищены.        2014 - 2017 © ASTANA EXPO 2017